Kavanium Bağçeşme yükseliyor…



Kavanium Bağçeşme’yi sizin adınıza inceledik.

Kavanlar İnşaat İzmit’in en seçkin semtlerinden biri olan Bağçeşme’ye yine kendi adını taşıyan Kavanium Bağçeşme ile gayrimenkul yatırımcısının karşısına çıkıyor. Projeyi sizin adınıza kısaca inceledik.

Bağçeşme’ye de bu yakışır
Kavanlar İnşaat birçok bölgede inşaat yapmasına karşın Bağçeşme’de ilk kez karşımıza çıkıyor. Son dönemde İzmit’in en seçkin semtlerinden biri olan Bağçeşme’ye özel bir projeyle gayrimenkul yatırımcısını hedefleyen Kavanlar İnşaat özellikle bölgenin konut durumunu göz önüne alarak tamamı 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşmakta.

1+1 Stüdyo 104.000 TL’den başlıyor
Alınan bilgiye göre Kavanium Bağçeşme’de 1+1 daireler 104.000 TL’den başlıyor 125.000 TL’ye kadar fiyat aralığında satışa sunuluyor. Projede toplam 135 1+1 stüdyo daire bulunmakta. Kullanım alanları da yaklaşık olarak da 50 metrekare civarında tasarlanmış bu daireler bölgenin emsal fiyatlarına göre de uygun olması dikkat çekiyor.

2+1 Stüdyo 140.000 TL’den başlıyor
Kavanium Bağçeşme’de diğer kalan daireler 2+1 normal ve dubleks daireler olarak projede bulmanız mümkün. 2+1 dairelerin başlangıç fiyatı 140.000 TL ile 170.000 TL aralığında metrekare, kat ve cephe farklılığıyla fiyatları belirlenmiş. Bağçeşme’nin özelliğini göz önünde bulunduracak olursak, bu fiyatlar oldukça makul seviyede olduğu söylenebilir.

Güvenlik var, havuz yok
Kavanium Bağçeşme Evleri’nde birçok özellik olmasına karşın ilk dikkatimiz çeken, bu büyüklükte bir sitenin havuzu olmayışı. Bölgede birçok lüks konutların havuz olduğunu var sayacak olursak, projeye yatırım yapmak isteyenlerin nasıl tepki vereceği merak ediliyor. Diğer taraftan da güvenliğin olması bir avantaj teşkil etmesi de düşünülebilir.

2017 Aralık teslim, yatırımcı kazanacaktır
Kocaeli Emlak Haber olarak bu projeye, bu fiyatlarla yatırım yapanlara kazandırmasını bekliyoruz. Bu fiyatlar mevcut var olan fiyatlara göre düşük kalmakta. Lansman fiyatları ve inşaat bitiş tarihi olan 2017 Aralık ayına doğru da çok daha fazla yükselmesini bekliyoruz. Özellikle kira getirisini düşünerek yatırım yapabilirsiniz. Bizden söylemesi. Ayrıca Kocaeli’nin ilk ve tek emlak haber sitesi olarak da hayırlısı olmasını diliyoruz.





BUNU PAYLAŞIN
Previous Post
Next Post