Jasmin Country Uluslar İnşaat'ta Mağduriyet Devam ediyor


Jasmin Country ULUSLAR İNŞAAT’TA MAĞDURİYET DEVAM EDİYOR

Uluslar İnşaat’ın İzmit Alikahya’da yaptığı ‘Jasmin Country’ isimli projesinde yaşanan mağduriyetler gündeme gelmişti
Geçtiğimiz ekim ayında da projeden ev alanların teslim tarihinin gecikmesinden dolayı yaşadığı mağduriyetleri de dile getirmiştik.
Bu sefer ise yine aynı konudan mağduriyetini dile getiren bir vatandaşın şikayetine yer vereceğiz.
Eyüp Sultan Ataş, Alikahya’da yapılan projede, bölgede aile olarak 6 hisseye sahip olduklarını ve hisse başına projeden 4’er daire karşılığında hisselerini şirkete verdiklerini söyledi.
Ruhsat tarihinin 2014 Ağustos olduğu proje için aynı yılın haziran ayında evlerinden çıktıklarını söyleyen Eyüp Sultan Ataş, projede dairelerin 2015 Haziran ayı olmamasına rağmen evlerini alamadıklarını ve bunun üstüne de birçok mağduriyet yaşadıklarını belirtti.
Ataş, şirketin kendilerine 25bin TL'lik yıkım parasından 11 bin TL'yi halen vermediklerini ve kira bedellerini geç ödediklerini söyledi.
Uluslar İnşaat’ın yaşadığı sorunlardan dolayı da daireleri kendilerine hipotekli olarak devrettiklerini belirten Ataş, “Her hissede birer hipotekli daire bulunuyor.
Yıkım paramız olan 11 bin TL’yi alamadık. Daire numaralarımız da yanlış belirtilmiş bu yüzden yasal sorunlar çıkabiliyor. Birçok konuda mağduriyet yaşayan Eyüp Sultan Ataş, konuyu mahkemeye taşımaya hazırlandığını da belirtti.
Emlak HABER Kaynağı...

BUNU PAYLAŞIN
Previous Post
Next Post