Zeray Kent görücüye çıkıyor... Zeray İnşaat (Emlak Haber)

     Zeray Kent görücüye çıkıyor
Kentimizin başarılı inşaat firmalarından biri olan Zeray İnşaat’ın son gözdesi Başiskele Paşadağ’da Zeray Kent görücüye çıktı.

Toplam 256 adet daire
Başiskele Paşadağ mevkiinde yapımına başlanan ve toplam 11 blok 256 daireden oluşacak olan Zeray Kent şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle satışa sunulan. Zeray Kent’te bahçe dubleksleri, ara kat ve çatı dublekslerinden oluşan site, hedef kitlesin de herkes olduğunu da vurgulamaya çalışılmış.

Açık kapalı yüzme havuzu
Zeray İnşaat’ın tarafından yapımına başlanan Zeray Kent Evleri’nin en önemli özelliklerinden biri, hem açık yüzme havuzu, hem de kapalı yüzme havuzunun olması olarak gösterilebilir. Birçok sitede açık havuzları var ancak kapalı yüzme havuzu çok da olduğu söylenemez.  Zeray Kent Evleri’nde bu konforu yaşamanız sağlanmaya çalışılmış.

Kapalı otoparkı ve konfor
Zeray Kent Evleri’nin başka belirgin özellikleri kapalı otoparkı, hamam ve saunalar, çocukların rahatça oynayabilecekleri çocuk oyun parkaları, kamelyalar, fitness salonları ve daha bir çok belirgin özellikleri bünyesinde barındırmaya çalışılmış. Böyle konfor içinde yaşamak herkesin hakkı değil mi?

Dış mimari “Zeray” özelliğinde
Kim ne derse desin, Zeray İnşaat’ın en belirgin özelliklerinden biri dış mimarisi. Bu konuda Zeray Kent içinde bunu söyleyebiliriz. Müthiş bir dış mimari uygulanmış. Belki de bölgede birçok konutun içinde “Ben Buyum” diyebiliyor. Bu özellik zaten Zeray İnşaat’ın en belirgin özelliklerinden biri, bunu da bu projeye uygulamış görünüyor.

2017 Haziran teslim tarihi
Tabi, daha birçok özelliğe sahip olan Zeray Kent’in ne zaman teslim edileceği merak ediliyor. Başlanan inşaat 2017 yılının haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Yaklaşık olarak bir yol sonra teslim edilmesi planlanması da Zeray İnşaat’ın ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor.

145.000 TL’den başlıyor

Zeray Kent’te bir çok daire seçenekleri mevcut olduğunu söylemiştik. Bunlardan bir çoğunu yerinde incelemenizi tavsiye ederiz. Biz sadece sizlere küçük bir ipucu vermemiz gerekiyorsa, 1+1 daire brüt 84 m2 olan daire 145.000 TL olarak belirlenmiş. Bizden size tavsiye, bir de yerinde görün ve fiyatları öğrenin



BUNU PAYLAŞIN
Previous Post
Next Post