NİKOMEDİA KONAKLARI KARTEPE’DE HAYATA GEÇMEYE HAZIRLANIYOR

NİKOMEDİA KONAKLARI KARTEPE’DE HAYATA GEÇMEYE HAZIRLANIYOR

NİKOMEDİA KONAKLARI KARTEPE’DE HAYATA GEÇMEYE HAZIRLANIYOR
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Çay İnşaat ve Vizyon İnşaat ile birlikte yeni bir proje hayata geçti. Nikomedia Konakları Kartepe’nin Suadiye mahallesinde yeni sahiplerini bekliyor.

Proje 2022 Ocak’ta Başladı

Projeye 2022’nin Ocak ayında başlandı. Dubleks villalar 210 m2 4+1, tripleksler 225 m2 4+1 ve 5+1 seçeneği sunuluyor. Dubleks villalar 2023’ün sonunda, tripleks villalar ise 2023’ün Şubat ayında yeni sahiplerine kavuşuyor. Günümüzün deprem gerçeği gözetilerek sürdürülen proje, zemini ile ve kullanılan malzemeleriyle sağlamlık konusunda ev sahiplerine huzur veriyor.

19 Adet 9 Dönüm Alanda

Toplamda 19 adet villanın 9 dönüm gibi geniş ve büyük bir alan içerisinde bulunduğu sitede 2 tip villa mevcut, tripleks ve dubleks. Ev sahiplerinin konforu gözetilerek yapılan sitede sosyalleşmeye de çok özen gösterildi. Basketbol sahası ve ortak oyun alanlarının olduğu bol yeşillikli Nikomedia Konakları, günümüz şartlarında güvenliğin kıymetini de göz ardı etmiyor. Güvenlik sistemi bakımından da ev sahiplerinin içini ferah tutarak çok ön planda kalmayı başarıyor.

Her Villanın Müstakil Havuzu Var

Nikomedia Konakları’nda alışılagelmişin dışında her villanın müstakil havuzu var. Geniş çapta müstakil havuzları her ev sahibine sunan Nikomedia Konakları böylelikle özel hayata, hijyene ve düzene verdiği önemi gösteriyor. Bu kadar iyi ve detaylı projeyi hayata geçiren; Çay İnşaat 2013’ten beri, Vizyon İnşaat ise 2010 yılından beri Kocaeli genelinde projeler gerçekleştiriyor. 2023’te ise Derbent’te bir proje hazırlığı var.

ÇAY İNŞAAT HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLA

ANASAYFA


BUNU PAYLAŞIN
Latest
Next Post