Gündoğdu TOKİ de Satılık Daire


İzmit Gündoğdu Tepeköy TOKİ Konutları’nda Gölkay manzaralı içi full yapılı satılık 3+1 daire yeni alıcısını bekliyor
Gündoğdu Tepeköy TOKİ Konutları’nda satılığa çıkarılan daire 3 oda bir salon oluşmakta. Toplam kullanım alanı 110 metrekare olan dairenin önü tamamen açık ve Gölkay Park’ın eşsiz manzarasını görmekte. Evinizde otururken yazın ayrı, kışın ayrı doğa harikasıyla Gölkay’ı izleme fırsatını yakalayabilirisiniz. Geniş odaları ve üç cephesi açık olan dairenin odalarının geniş ve ferah olduğunu da belirtmek isteriz.

BAŞTAN SONA YENİLENMİŞ
Tepeköy TOKİ Konutları’ndaki daire baştan sonra yenilenmiş. Mutfak dolapları ve ıslak zemini yeniden yapılmış. Odaların laminant parkesi özenle seçilmiş, duvarları saten boya ile tamamlanmış, banyonun ıslak zeminleri de yeniden kaliteli malzeme kullanılarak yapıldığını belirtmek isteriz. Kısaca ev, baştan aşağı yapılmış. Orijinal teslimden eser bile yok.

FİYATI BELİRLENDİ
TOKİ şartlarından çok daha farklı yeniden dizayn edilmiş evin satış fiyatı da 149 bin TL olarak belirlendi. Dairenin diğer özellikleri için detaylı bilgiyi Kocaeli Emlak’tan Eylem Büyük’e 0507 992 21 50 veya 0262 321 23 92 numaralı telefondan ulaşarak alabilirsiniz. Ayrıca bu ve diğer portföy için de www.kocaeliemlak.com web adresinden de bilgi alabilirsiniz.

BUNU PAYLAŞIN
Previous Post
Next Post