Murat Mustafa Sati'dan "Residence nedir?"



Murat Mustafa Sati'dan "Residence nedir?"

Bureau Hotel Residance sahibi Murat Mustafa Satı geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinde kendi otelini ve Residence nedir? açıklamasını yapmaya çalışmış. Bizimde dikkatimi çekti ve sizlerle paylaşmak istedik. Facebook sayfasından olduğu gibi yayınlıyoruz...

GÜNAYDIN ..
BUREAU HOTEL RESİDENCE. Doubletree BY Hilton Kocaeli
Residence nedir?
Residence, Türkçe'de Rezidans; içinde oturanlara hizmet verebilen, sosyal imkan ve güvenlik sağlayan, kendi kendine yetebilen teknolojik yüksek kalitede bir yapıdır.
Residence, İngilizce bir kelimedir ve Türkçe'de "oturma, konut, ev, ikametgah, mesken, ikamet, konak" gibi anlamlara gelmektedir.
Residence'de verilen hizmetler nelerdir?
Sekreterlik ve resepsiyon hizmeti, günlük temizlik ihtiyacı, kuru temizleme, çamaşırhane, alışveriş servisi.
Concierge Hizmetleri ile kartınız kişisel asistanınız. Restoran rezervasyonları, etkinlik biletleri hiç problem değil. Çok daha zorlu görevler için hazırlar. Doğum gününüzü Kenya'nın sıcağında ya da Alpler'in zirvelerinde geçirebilirsiniz. İsterseniz balonla dünyayı seyre çıkabilirsiniz. Sadece kişisel asistanınızı aramanız yeterli. Ancak bir restoranda rezervasyon yaptırmak istediğinizde, "Vejetaryen bir yemek mi yoksa spesifik bir oturma yeri mi istersiniz?" gibi sorulara hazır olun..
AYRICA DÜNYACA ÜNLÜ EN BİLİNİR OTELİMİZDEKİ TÜM SOSYAL ALANLARDAN FAYDALANABİLİR ÖĞLEN ARASI HAVUZUNUZA GİREBİLİR SPORUNUZU YAPABİLİR TÜRK HAMAMI SAUNA FİTNES SIPA HİZMETİ ALABİLİRSİNİZ..
BUNA GÖRE ? KOCAELİ'NİN TEK RESIDENCE YAPISINDA YAŞAMAK VE YATIRIMINIZI YAPMAK İÇİN ACELE ETMELİSİNİZ..
EKİM 2016 TARİHİNDE TESLİMİ YAPILACAK OLAN 320 ADET A+ PLUS RESİDENCE VE İŞ YERLERİMİZDE 23 ADET DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARIN RESTORANLARINDA 7/24 MİSAFİRLERİNİZİ İSTEDİKLERİ DAMAK TADINA GÖRE AĞIRLAYABİLİRSİNİZ İŞ TOPLANTILARINIZ TANITIMLARINIZ İÇİN OTELİMİZİN KONFERANS VE TOPLANTI SALONLARI EMRİNİZDE OLACAKTIR..
TANITIM DETAYLI BİLGİ VESATIŞ İÇİN .. 0 532 130 4790




BUNU PAYLAŞIN
Previous Post
Next Post