Erenkaya İnşaat “MELİSA EVLERİ” YUVACIK’TA YÜKSELİYOR

“MELİSA EVLERİ” YUVACIK’TA YÜKSELİYOR

Erenkaya İnşaat tarafından Başiskele Yuvacık’ta iki blok, toplam yirmi dört adet daireden oluşacak olan Melisa Evleri hızla yükselmeye başladı. Bizde sizler için projeyi mercek altına aldık
Erenkaya Melisa Evleri son günlerde en popüler bölgelerinden biri olan Başiskele Yuvacık’ta temellerini atarak inşaatına başladı. Toplam iki blok, yirmi dört daireden oluşacak olan Melisa Evleri’nde birçok artı özelliğiyle alıcısın karşısına çıkıyor. Teslim tarihi olarak da ön örülen tarih 2017 Temmuz tarihi olarak belirlenmiş.

YÜKSEK KALİTE MALZEME VE İŞÇİLİK
Yuvacık Melisa Evleri’nde yüksek kalite malzeme ve işçilik kullanılması ilk bakışta dikkatleri üzerine çekiyor. Daire içi network tesisatı, çift açılımlı pencereler, ortak duvarlarda ses yalıtımı, kaliteli mutfak dolapları bunlarda bazıları. Birçok daha belirgin özellikler de mevcut. Biz sadece bir kaçını paylaştık. En önemlisi de Erenkaya İnşaat güvencesiyle olması.

175.000 TL’DEN BAŞLIYOR
Melisa Evleri temelleri atıldı ve inşaat başladı ama en çok merak edilen konu da fiyatları da değil mi? Brüt 103 metre kare olan 2+1 daireler 175.000 TL’den başlıyor. 3+1 daire ve 4+1 daire seçenekleri de mevcut olan Melisa Evleri’nde en büyük daireler de fiyatlar 328.000 TL olarak belirlenmiş. Tabi bu fiyatlar şu anda lansman fiyatları olduğunu da kabul etmek gerekiyor.

KREDİ ANLAŞMASI HAKLBANK’TAN
Merak edilen bir başka konuda Erenkaya Melisa Evleri’nde banka kredisi kullanabiliyor mu? Evet, Halkbank’la özel faiz oranları ve proje kredisi kullandırılabiliyor. Hatta bu günlerde mevcut piyasa şartlarının çok da altında faiz oranları mevcut olduğunu da belirtmek isteriz. Buna rağmen Erenkaya İnşaat’ta birçok farklı ödeme seçeneği olduğunu belirtmek isteriz. Size uygun mutlaka bir ödeme planı çıkarılacaktır.
PROJEYİ YAKINDAN GÖRMÜN
Tabi bizler size projeyi özeti olarak tanıtmaya çalıştık. Gerek konumu, gerekse iç ve dış özellikleri yerinde görerek ve bilgi alarak hareket etmeniz tavsiye ederiz. Bizler projeyi çok beğendik, özellikle Erenkaya İnşaat’ın patronu Ulaş Erenkaya bizzat projenin başında ve yakından ilgilenip, bilgilendirmeye çalışması dikkatimizden kaçmadı. Bizim Emlak Haber olarak Yuvacık Melisa Evleri, Ulaş Erenkaya’ya hayırlı olmasını diliyoruz.
 Kaynak Haber Linki İçin Tıklayın...

BUNU PAYLAŞIN
Previous Post
Next Post