Gülender Sargın Emlak Ofisini Açtı (Kocaeli Emlak Haber)

GÜLENDER SARGIN OFİSİNİ AÇTI

Kocaeli’nin tanınmış gayrimenkul danışmanlarından Gülender Sargın yeni ofisinde hizmete başladı. ‘Gülender Sargın Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık’ ismiyle start veren firma ilk günden itibaren tüm hızıyla piyasaya adım attı
Kocaeli Emlak firması Murat Hamzaoğlu ile 13 yıl boyunca emlak sektörüne yönelik hizmet veren Gülender Sargın, kendi firmasını kurmuş fakat henüz aktif hizmete başlamamıştı. Pazartesi günü aktif hizmete başlayan Sargın’ın ‘Gülender Sargın Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık’ ofisi İzmit Demiryolu Caddesi Seka Poliklinik karşısı Erdoğan Optik üstü 2. katta yer alıyor. İlk hafta ziyaretçileri ağırlamakla geçiren Sargın, “Her zaman, çevrene çok güvenme lazım olunca kimseyi bulamazsın derlerdi. Ancak ben iş ilişkilerimin de yakın dostluklarımın da iyi yatırımlar olduğunu bir kere daha gördüm, ziyaretime gelen ve tebrik eden herkese teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

YOĞUNLUK SANAYİ
Sargın, yoğunluğu arsa, depo, fabrika gibi gayrimenkullerden oluşan portföyler üzerine çalışmayı planlıyor. Diğer yandan ekibinin de daire, villa gibi gayrimenkuller üzerine yoğunlaşması hedefinde. Müteahhit firmalara projeden satışa dosya hizmeti veren Sargın, müteahhitlerden proje satışı almak yerine dosya hizmeti vererek daha avantajlı hizmet almalarını sağladığı bir sistemde geliştirmiş durumda. Raporlama sistemi ve gerekli bağlantıların oluşturulmasını içeren “Hangi arsada hangi ev satar ve sunumundan personeline reklamından kampanyasına nasıl pazarlanması gerekir “ içerikli dosya hizmeti oldukça rağbet görecek gibi gözüküyor.

AÇILIŞ 2 NİSAN CUMARTESİ
Firmanın açılış kokteyli 2 Nisan Cumartesi günü olacak. Açılış itibari itibariyle tam randıman çalışmaya başlayacaklarını açıklayan Sargın, Kocaeli’de yapmayı planladığı pek çok proje olduğunu dile getirdi. Ülkede adını kanıtlamış gayrimenkul danışmanlık eğitimlerini ve eğitimcilerini ilimize getirip aktif çalışan gayrimenkul firmalarına seminerler yapılmasını sağlamak gibi sosyal ve eğitim içerikli projeleri de olan Sargın, konuyla ilgili KEMDER ve kurulabilirse Emlakçılar Odası’ndan da destek görmeyi umuyor. Sargın, "10 yılı aşkındır sektördeyim, hem üniversite diplomam hem dernek sertifikam var, ancak eğitim bitmez. Pek çok kere İstanbul’a gidip eğitimlere katıldım. Yine de her zaman eğitimlere zaman ayrılamıyor. Şimdi sektörde ki arkadaşlarımın da faydalanabileceği bir oluşum içerisine girmek bir eğitim ağı oluşturmak istiyorum” açıklamasını yaptı.

HEDEF İNŞAAT
Sargın’ın arsa üzerine yoğunlaşmasında ki ve müteahhit firmalara dosya hizmeti vermesinde ki en büyük neden ileri hedeflerin içerisinde İnşaat yapmak olması. Bayanların hem emlak hem inşaat sektöründe söz sahibi olması gerektiğini düşünen Sargın; “bayanlar olarak sektörde oldukça yüksek sayıdayız ama hala sesimizi duyurmuyoruz. Artık varlığımızı hissettirmeliyiz.” diyor. Gülender Sargın Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık firmasına 0262 331 64 87–528 274 78 58 numaralı telefonlardan ve www.gulendersargin.com.tradresinden ulaşabilirsiniz. Bizim Kocaeli Gazetesi Emlak Haber olarak Gülender hanıma yeni işyerinin hayırlı olmasını dileriz.

BUNU PAYLAŞIN
Previous Post
Next Post