45 Bin TL'ye hayallerinizdeki eve kavuşun

45 BİN LİRAYA HAYALLERİNİZDEKİ EVE KAVUŞUN..!

İnşaat sektörü hızla gelişirken, kısa sürede hayalinizdeki kavuşmak istiyorsanız, Metay Yapı size bu imkanı tanıyor. Çelik gaz betondan inşa edilenin evinize 20 gün gibi bir sürede kavuşabiliyorsunuz, Üstelik bu işin bedeli sadece 45 bin liradan başlıyor
.İstanbul’da faaliyet gösteren METAY Yapı, size hayalinizde ki eve kavuşturuyor. Metay Yapı Kocaeli Bölge Temsilcisi Sinan İngenç, çelik yapı ve gaz betondan yapılan evlerin 20 gün gibi bir sürede sahibine anahtar teslimi tamamlandığını belirtti. İngenç yaptığı açıklamada, Çelik, gaz beton evlerin, her türlü doğal felakete karşı dayanıklı ve şık mimarisiyle dikkatleri çektiğini belirtti.

ZARARI YOK
İngenç, “Çelik, gaz beton evlerimiz şık mimarisinin yanında tekrar sökülüp kurulabilme özelliği sayesinde, evi istediğiniz an istediğiniz yere taşıma imkanı tanıyor. Hafriyata gerek duymadan araziye çelik ayaklar üzerine oturtulan evler doğaya hiçbir şekilde zarar vermiyor. Eğimli arazilere bile kurulabilen bu evler onay almaya hazır statik, mimar, elektrik ve mekanik projeleriyle sahibine teslim ediliyor” dedi.


MİMARİ DESTEK
İsteyen müşterilere mimarlık desteğinin de sağlandığını belirten İngenç şuan evlerin brüt 115 metrekare ve 2+1 olarak inşa edildiğini, önümüzdeki günlerde ise 3+1 tip evlerinde imalatına başlayacaklarını söyledi. İngenç, yerden 1 metre yükseklikte yapılan bu evlerin sel, rutubet, böcek ve hayvan tehditlerinden uzak olduğunu söyledi.

BİZİ ARAYIN
60 yıl kulanım garantili evlerin, yanmaz malzemeden oluştuğunu belirten İngenç, “Konutlarımız Yüksek yalıtım, ve taşıma kapasitesi, yapı çeliğinden oluşan taşıyıcı sistemi ile müşterilerimize farkı ve kaliteyi bir arada yaşatmak istiyoruz.  Ev yaptırmak isteyenler bize 0 507 253 54 54 nolu numaradan ulaşabilirler” diyerek bilgi verdi.


BUNU PAYLAŞIN
Previous Post
Next Post