Kent Konut TUANA EVLERİ’NDE 1+1 SATILIK DAİRE

TUANA EVLERİ’NDE 1+1 SATILIK DAİRE

Kent Konut Tuana Evleri’nde on katlı binanın dördüncü katında 64 metrekare kullanım alanlı daire kısa süreliğine 169 bin TL’ye satılığa çıkarıldıBağçeşme’de Kent Konut Tuana Evleri 1. Etap A Blok’da toplam 65 metrekare kullanım alanına sahip olan daire, hiç kullanılmadı ve oturuma hazır olarak satılığa çıkarıldı. Eşsiz doğa manzarası ve kaliteli malzemeyle yapılmış olan daire merkezi sitemle ısıtılmaktadır. Daha birçok özelliklere sahip olan daire, yaklaşık olarak 700 TL civarında yatırımcısına gelir getirmesiyle de dikkat çekmekte.

EN KALİTELİLERDEN BİRİ
Kent Konut’un en kaliteli, lüks konut gruplarından biri olan Kent Konut Tuana Evleri yeni teslim edildiğinden kaynaklanan fiyat dalgalanmalarından çok kısa süre içersinde çıkıp gerçek fiyatlara dönmesi de beklenmekte. Bu durumdan dolayı yapacağınız yatırımın, ileriye dönük, kar getirecek bir yatırım olacağını söyleyebiliriz.

ARA KAT DAİRE
1+1 stüdyo dairemiz için belirlenen satış fiyatı 169 bin TL olup, daha farklı bilgi ve detay için Kocaeli Emlak çalışanlarından Eylem Büyük’ten bilgi alabilir ve stüdyo daireyi görmek için program yapabilirsiniz. Ulaşabileceğiniz mobil telefon 507 992 21 50 veya incelemek içinwww.kocaeliemlak.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Kocaeli Emlak Haber


BUNU PAYLAŞIN
Previous Post
Next Post