Güleryüz-Alan MÜTHİŞ İKİLİDEN ÇARŞI PANORAMA 4

MÜTHİŞ İKİLİDEN ÇARŞI PANORAMA 4

Rengin İnşaat tarafından yapılan Panorama serisine bir yenisi daha ekleniyor. İlimizin müthiş partnerleri olan Metin Alan ve Erhan Güleryüz, bir süre önce başladıkları Panorama 3’ü tamamlamak üzere. İkilinin yeni projesi Çarşı Panorama 4
Kentimiz inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Rengin İnşaat’ı bilmeyen çok azdır. Renkli kişilikler Metin Alan ve Erhan Güleryüz ortaklığındaki firma, Panorama 1,2 ve 3’ün ardından yeni projeleri için kolları sıvadı. İkili bu defa içerisinde özel bir çarşısı da bulunan Panorama 4 için harekete geçti. Bölgede ticarete büyük katkı sağlanması beklenen Panorama 4 Etap’ta market, güzellik salonu, eczane, kafeler, pastane gibi birçok işyerinin olması bekleniyor. Oluşturulması beklenen çarşı, sadece Panorama 4’e değil, tüm bölge halkına hizmet vermesi bekleniyor.

BÖLGENİN LOKOMOTİFİ
Her serinin bir öncekinden daha iyi olması için çaba sarf eden Metin Alan ve Erhan Güleryüz bölgenin popüler olmasında da büyük pay sahibiler. Panorama 4 serisi için de çok farklı bir şekilde konut alıcılarının karşılarına çıkmayı hedefliyorlar. Zaten bu konuda oldukça başarılı olan bu ikili, Panorama 3 daha bitmeden satışları tamamladıklarını düşünecek olursak, ne kadar iddialı geldiklerini anlamış olursunuz. Biz de, Bizim Kocaeli Gazetesi, Bizim Emlak ekibi olarak hayırlı olmasını diliyoruz.



BUNU PAYLAŞIN
Previous Post
Next Post