KARTEPE’DE YENİ BİR YAŞAM 'GREEN LİFE' Hürsoy İnşaat

KARTEPE’DE YENİ BİR YAŞAM 'GREEN LİFE'

Kartepe Sarımeşe’de Hürsoy İnşaat tarafından yapımına başlanan Gren Life Evleri görücüye çıktı. Bizde sizin için projeyi inceledik ve sizlerle paylaşmaya çalıştık
Murat HAMZAOĞLU
Özellikle son dönemde proje yapılmaktan kaçınılan bölge olan Kartepe yeni bir projeyle karşımıza çıkıyor. Bölgenin en güçlü inşaat firmalarından biri olan Hürsoy İnşaat, Kartepe Hipodromu’nun hemen yanında başına oldukça lüks, bir o kadar iddialı bir projeyle karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde temelleri atılan proje, lokasyon olarak oldukça uygun bir yerde, çevresinde yerleşim alanlarının olduğu bölge, aynı zaman da Kartepe Kent Meydanı’na komşu.

İLK KEZ LÜKS KONUT
Hürsoy İnşaat Kartepe Uzunçiftlik bölgesinde oldukça yoğun konutlar ürettiğini biliyoruz. Oldukça da bölgesinde popüler olan Hürsoy İnşaat ilk kez lüks konut işine giriyor. Hürsoy Gren Life Evleri site şeklinde, açık yüzme havuzlu, güvenliği sosyal alanlarıyla farklı bir konseptle karşımıza çıkıyor. Hürsoy ilk kez lüks konut yapıyor ama inşaat sektöründeki tecrübesiyle, lüks konut sektörüne adını yazdıracağını tahmin ediyoruz.

EVLER ÇOK İDDİALI
Yapımına başlanan Hürsoy Green Life Evleri’nin çevresinde konut grubu olarak Sarımeşe Konakları, Kartepe Konakları, Rose Garden ve birkaç yeni konut projesi olmasına rağmen, gerek inşaat kalitesi, gerekse tecrübesiyle bölgeye farklılık getireceğini düşünüyoruz. Evet, Hürsoy Gren Life Evleri Kartepe’nin incisi olma yolunda ama şunu da unutmamak gerekiyor ki, bölgede gerçekten hala bir çekicilik, albeni yok.


2+1, 3+1 DAİRELER
Kartepe Hürsoy Green Life Evleri 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşacak. Toplam üç kat yapılacak olan blokların en önemli özelliğiyse, çatı ve bahçe dublekslerinin olmayışı. Son dönemde kullanım açısından büyük sıkıntılar yaşanan dubleksler, Hürsoy İnşaat tarafında tercih edilmemiş. Biz bu konuda doğru adım atıldığını düşünüyoruz. Dairelerin kalitesini zaten tartışmayacağız ve Hürsoy İnşaat’ın kalitesi, özellikle ilk kez yapacağı lüks konutları için söz söylemeye bile gerek olmadığını düşünüyoruz.

BİZ BEĞENDİK, YA SİZ?
Tabi, Green Life çok daha yeni bir proje. Bizler projeye, yerine ve inşaat firma güvencesine baktığımızda projeyi beğendik. Eğer konut alacaksanız ve farklı bir proje düşünüyorsanız, mutlaka Kartepe Green Life’a bir ziyaret gerçekleştirin. Farkındaysanız, fiyatları konusunda size bilgi vermekten kaçındık. Yapılacak olan sitenin ayrıntılı bilgisi ve özelliklerini bilmeden fiyatları çok da bilmenizi istemedik. Biz projeyi beğendik, umarız sizler de beğenirsiniz

Bizim Kocaeli Gazetesi Emlak Haber Linki...
.

BUNU PAYLAŞIN
Previous Post
Next Post